Samenwerking Xpert Clinic

Vanaf 1 april maakt Xpert Clinic gebruik van onze expertise als tolken en vertalers.

 

De chirurgen van Xpert Clinic behoren tot de weinige artsen die zich volledig gespecialiseerd hebben in hand- en polschirurgie. Daarom worden zij vaak ingeschakeld door arbo- en bedrijfsartsen, om te beoordelen of de weg naar (sneller) herstel mogelijk is. Ook verzekeringsmaatschappijen en advocaten vragen Xpert Clinic, als onafhankelijk deskundige, om letsels te beoordelen, bijvoorbeeld in verband met schadevergoedingen.

 

Vertaalbureau De Keulenaar zorgt ervoor dat het contact met clienten die de Nederlandse taal niet machtig zijn, goed verloopt.

Onze tolken vullen samen met de client een online-vragenlijst in en tijdens de gesprekken met de handchirurg en handtherapeut zorgt de tolk, als native-speaker, voor een heldere en correcte vertaling. Dankzij onze ruime ervaring met tolk- en vertaalwerkzaamheden die juridisch van aard zijn,  worden ook deze terminologieën juist te geïnterpreteerd en vertolkt.

 

De samenwerking tussen Vertaalbureau De Keulenaar en Xpert Clinic start met het verzorgen van tolken voor de vestigingen in Apeldoorn, Eindhoven, Rotterdam en Zeist.