Referenties

Door de jaren heen hebben we een bestand van vele tevreden klanten opgebouwd. Hieronder vind je een kleine greep referenties van Vertaalbureau De Keulenaar.


logo berlinger advocaten

We werken nu enige jaren met Ralph Schmitt van Vertaalbureau De Keulenaar samen en zijn met deze samenwerking zeer tevreden. Ralph tolkt voor ons tijdens zittingen bij de rechtbank en is daarbij altijd flexibel, betrokken en goed voorbereid, wat ook bij onze cliënten goed aankomt.

P.D. Bosma

advocaat

Berlinger Advocatenlogo advorius advocaten

De samenwerking met De Keulenaar en Ralph verloopt prettig en comfortabel. We vragen Ralph of een collega regelmatig om tijdens zittingen voor onze Duitse cliënten te tolken, of processtukken te vertalen. De diensten worden iedere keer naar volledige tevredenheid, zowel van ons als van onze cliënten, geleverd.

C.R.T.M. van Ninhuijs

advocaat

Advorius Advocatenlogo armoede fonds

Wij hebben nu een aantal vertaalopdrachten verstrekt aan Vertaalbureau De Keulenaar. Steeds liep het contact over de opdracht soepel. Afspraken zijn prima nagekomen en de aangeleverde teksten voldoen aan onze verwachtingen. Kortom: zeer tevreden over de diensten van De Keulenaar!

I. Verspeek

persvoorlichter

Stichting Armoedefondslogo design museum

Voor de tentoonstelling Design van het Derde Rijk, moesten veel verschillende teksten naar het Duits vertaald worden: van zaalteksten tot uitnodigingen en van audiotours tot persberichten. Vertaalbureau De Keulenaar heeft indrukwekkend werk verricht: de vertaalde teksten hadden steeds de juiste toon, ook onder grote tijdsdruk.

Design Museum

Den Boschlogo de groote wielen advocaat

Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid zijn de drie kenmerken waaraan vertaal- en tolkwerk in mijn ogen dient te voldoen. Bij Vertaalbureau De Keulenaar wordt altijd met native speakers gewerkt, waardoor ik zeker weet dat de vertaling goed is. Al mijn vertaal- en tolkwerk laat ik dan ook met een gerust hart aan Vertaalbureau De Keulenaar over.

O. Diemel

advocaat

De Groote Wielen advocaatlogo modulo wertstoffhoefe

Sinds de start van ons bedrijf in Duitsland vertaalt "De Keulenaar" o.a. onze offertes, brochures en teksten voor de Duitse website. Zij hebben "vaste vertalers", dat is fijn want inmiddels kennen zij ons bedrijf en product goed. Dit komt de kwaliteit van de (vaak technische) vertalingen ten goede. Vertaalbureau De Keulenaar is voor ons al meer dan 5 jaar een betrouwbare partner.

R. van Ommeren

directeur

Modulo Wertstoffhöfe GmbHlogo van der vlies gerechtsdeurwaarders

De samenwerking met De Keulenaar is uitermate prettig en de kwaliteit van het werk is uitstekend. Ralph Schmitt en zijn team leveren de vertalingen - ook die welke onder tijdsdruk gerealiseerd moeten worden - tijdig en correct aan. In voorkomende gevallen verwijzen wij derden met vertrouwen naar Vertaalbureau De Keulenaar.

T. Paijmans

gerechtsdeurwaarder

Van der Vlies Gerechtsdeurwaarderslogo greywood fiscalisten

Ik heb Ralph - het gezicht van Vertaalbureau De Keulenaar - leren kennen als een gedreven professional, die zijn werk met veel passie en enthousiasme doet. Hij is punctueel, levert kwalitatief goed werk tegen een prima prijs.

S. Deckers

fiscalist

Greywood Fiscalistenlogo dams advocaten notarissen

Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Vertaalbureau De Keulenaar. De dienstverlening, kwaliteit en snelheid van werken bevallen erg goed.

I.K.M. Hoffmann

advocaat

Damsté Advocaten | Notarissen