Een feestelijke viering van mijn 30-jarig jubileum

Degenen die me echt al lang kennen, weten dat ik sinds 1998 mijn bedrijf uitbouw met cliënteel in Nederland en sindsdien in ’s-Hertogenbosch gevestigd zit. Maar om terug te gaan naar mijn eerste vertaling en tolkdienst, moeten we toch echt helemaal terug naar 1993. Soms voelt het nog weleens als de dag van gisteren, maar het is natuurlijk een eeuwigheid geleden.

 

Ik werk met veel relaties al heel lang samen en ik vind dat mijlpalen samen gevierd mogen worden, dus leek het me een heel goed plan om dit 30-jarig jubileum als (gerechts)tolk en -vertaler maar eens goed met jullie allemaal te vieren.

 

En dat is gelukt… want wat was het een heerlijk feest.

 

Een samenkomst van medewerkers van Justitie, politie, civiel- en strafrechtadvocaten, notariskantoren en nog veel meer klanten uit alle branches waarin we actief zijn. Eigenlijk iedereen voor wie we in de voorbije jaren vertalingen of tolkdiensten hebben mogen uitvoeren.

 

Het was heel leuk om al deze mensen, waar ik normaliter vooral zakelijk mee bezig ben, deze keer eens op een persoonlijke manier te spreken. Het leuke was ook dat heel veel gasten elkaar kenden, wat ervoor zorgden dat het soms een beetje op een informele reünie leek. En degenen die elkaar niet kenden, die legden alsnog contact. Het was voor mij alleen al een feest om dit te aanschouwen, en toen moest het dansgedeelte nog losbarsten. En ook dansen hebben we gedaan.

 

Zoals bij ieder mooi feest, werd ook deze mede mogelijk gemaakt door meerdere partijen, dus wil ik er daar even een paar van bedanken.

 

Allereerst De KASerne, voor de hele fijne locatie en het verzorgen van het heerlijke eten en drinken. Dank ook aan DJ Robert, die de sfeer heel goed aanvoelde en in de loop van de avond ook de voetjes van de vloer kreeg met zijn heerlijke muziek – mocht je een leuke DJ zoeken voor jouw feest? Laat het me weten! En ook Julia Wassen bedankt voor het maken van de mooie foto’s, zodat de avond nog lang herinnerd kan worden.

 

Maar vooral wil ik alle aanwezige gasten bedanken voor jullie komst. Zonder jullie was er geen feest, en zonder jullie was er zelfs geen vertaalbureau de Keulenaar en je moet weten dat ik je aanwezigheid op het feest én je vertrouwen in mij ten zeerste waardeer.

 

Nu weer lekker aan het werk. Op naar de 50 jaar?