Cybercrime

Wat een tolk en vertaler moeten weten voor hun werk, maar ook voor de eigen (online) veiligheid.

 

Zo luidt de introductie van de cursus die onze kennis zal verbreden over deze populaire vorm van criminaliteit, maar ook zal attenderen op de risico's die wij zelf lopen bij het werken met digitale, vertrouwelijke gegevens. 

 

Alleen al op gebied van terminologie is het interessant; Defacing, hacken, DDoS aanvallen, ransomeware, crypto mining, alles komt voorbij en wordt verduidelijkt met heldere praktijkvoorbeelden. Daarnaast wordt er ingegaan op open source intelligence, hoe opsporing via open bronnen in zijn werk gaat en de effecten van cybercrime op onze samenleving.

 

Wij zijn weer op de hoogte van de laatste trends in cybercrime en wat we zelf kunnen doen om veilig te werken!